MARKETING + RÅDGIVNING

Har du brug for hjælp til mere synlighed?

Jeg tilbyder praktisk udførelse af diverse marketingopgaver, og/eller kyndig rådgivning om hvordan du selv promoverer din forretning, og dermed opnår de ønskede resultater.

 

Hjælp til marketing

TIL SELVSTÆNDIGE OG MINDRE VIRKSOMHEDER

Jeg tilbyder 360 graders hjælp til marketing. Både i form af rådgivning og konsulentbistand, men også i form af det praktiske arbejde.

Ønsker du mere synlighed generelt, eller sidder du med en specifik ydelse, et specifikt produkt eller et event som du gerne vil have markedsført, så kan jeg hjælpe dig med den rigtige løsning, hvor du får mest muligt for den tid der bliver brugt på projektet, og for de penge der bliver investeret i det.

Der findes et hav af markedsføringskanaler og muligheder online og offline, og det kan svært at navigere mellem udvalget og hvilke der er værd at satse på.

Jeg arbejder ud fra devisen om at man vælger færre fremfor mange, men til gengæld går all-in på dem man vælger. Det er både lettere at administrere, mere overskueligt i forhold til tidsforbrug, men samtidig også mere effektivt.

Ved at analysere din forretning og dine kunder, kan vi finde de marketingtiltag der vil ramme målgruppen. Jeg kan gøre arbejdet for dig, eller jeg kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige bureauer, som jeg ved leverer varen hver gang.

Marketing cirkel
SKAL VI SNAKKE SAMMEN?
25 34 27 72 | info@elekant.dk

ONLINE MARKETING

Online marketing har i den grad gjort det muligt for selvstændige og for mindre nystartede virksomheder, at tage markedsandele fra større og mere etablerede virksomheder.

For et lavt budget - eller for intet, kan man på de sociale medier og via hjemmeside få stor succes, hvis man har lagt en god strategi og er villig til at lægge en god portion arbejde i det.

Ved online marketing er mulighederne mange, og det kan svært at vælge hvilke kanaler der skal satses på. Jeg hjælper dig med at få et overblik og at få lagt en strategi der virker.

vs

OFFLINE MARKETING

Offline marketing virker stadig. Måske ikke i samme målestok som tidligere, men trykte annoncer, plakater, brochurer m.v. har stadig sin berettigelse, men det afhænger selvfølgelig meget af hvilket produkt eller hvilken service, man gerne vil sælge.

Jeg kan hjælpe dig med at finde din målgruppe, og på den baggrund udvælge de medier, der vil give mest mening for din virksomhed.

KONTAKT MIG

Synlighed, synlighed og mere synlighed...

MARKETING ER MANGE TING

God kundeservice er også god marketing. Er du sikker på at dine kunders rejse igennem dit univers er god nok? Ét salg er godt, men flere salg til tilbagevendende kunder er bedre, og hvis de samtidig anbefaler dig til deres omgangskreds, så er det meget bedre.

Du skal ikke kun brande din forretning. Du skal også brande dig selv, og særligt hvis du er selvstændig. Du er din forretning, og kunder er langt mere tilbøjelige til at huske mennesker end et firmanavn. Personlighed sælger - selv i virksomheder med mange ansatte.

Succes på de sociale medier kræver en god strategi. Det handler både om frekvens, om tålmodighed og vedholdenhed, om godt indhold og ikke mindst at turde - og at give sig tid til at kommunikere med sine følgere.

Er dit brand synligt nok? Har du en email signatur med logo? Bruger du eget brevpapir med logo - og også på dine fakturaer? Og hvad med logo på erhvervsbeklædning og på bilen? Og hvad med på de videoer du lægger på YouTube, og på de billeder du lægger på Instagram?

SKAL VI SNAKKE SAMMEN?
25 34 27 72 | info@elekant.dk

Se også...

WEBDESIGN + SEO

Her får du webdesign der er responsivt, og krydret med SEO så dine kunder finder dig på Google.
WEBDESIGN + SEO

GRAFISK DESIGN

Trænger du til en grafisk opgradering, så du kan være bekendt at dele dit visitkort og dine brochurer ud?
GRAFISK DESIGN

PORTFOLIO

Vil du se hvad jeg har lavet for mine kunder? I min portfolio kan du få et dybere indblik i mine referencer.
PORTFOLIO

OM ELEKANT

Vil du vide mere om ELEKANT og om mig? Her kan du finde meget mere info, inden du hyrer mig til en opgave.
OM ELEKANT